AKVATEN

DOM ZA STARA LICA

ALIBUNAR

ŽELEZNIČKA 62B, 26310 Alibunar
Tel. +381 13 641 162   +381 23 561 791
Mob. +381 63 538 527

+381 64 644 00 45

www.akvaten.rs

E-mail: office@akvaten.rs

 

 

 

 

 

 

U prostranstvu Panonske nizije južnog

Banata uz magistrlni put Beograd-Vršac,

na samom ulazu u Alibunar, na Bregu,

nalazi se DOM ZA STARA LICA AKVATEN

ALIBUNAR I spotsko rekreativni centar

sa restoranom domaće kuhinje, letnjom

baštom na jezeru i prenoćištem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sauna

AKVATEN,  sportsko rekreativni centar sa restoranom domaće kuhinje, sa letnjom baštom na jezeru i prenoćištem, vam u okviru svojih sadržaja nudi i pogodnosti korišćenja finske saune.

 

Finska sauna je tradicionalni oblik znojenja radi održavanja zdravlja koji se širom sveta koristi već vekovima. U njenim blagodetima Finci uživaju već više od 1000 godina, kada su otkrili da u sauni mogu postati zdraviji, ljepši i zadovoljniji.

 

Sauna povoljno deluje na sistem srca i krvotoka, podstiče cirkulaciju, krv cirkuliše brže, te se srce bolje snabdeva kiseonikom i hranjivim supstancama.

 

Sauna jača i imunološki sistem organizma. Vrlo je delotvorna kod problematične kože (akne), jer čisti pore i podstiče prokrvljenost, a utiče i na smanjenje celulita.

 
Masažne fotelje

 

Masaža u foteljama je veoma popularan oblik masažne terapije, jer ne zahteva puno vremena i obavlja se i ako ste skroz odeveni.
U sedećem položaju ova masaža povećava cirkulaciju i stimulaciju mišića vidno smanjujući napetost u leđima i opuštajući vrat i ramena.

U "AKVATEN"-u dostupna vam je najviša klasa terapeutsko relaksacione masažne fotelje - čuvenog proizvođača ISUZAWA.

Masiranje u ovim masažnim foteljama omogućuje vam masažu od stopala do vrata, uključujući i ruke. Automatsko merenje i podešavanje pozicija fotelje u odnosu na figuru osobe, a masaža se obavlja kombinacijom roler masažera, vazdušnih jastuka i grejača.

 

Nezamenjiva u relaksaciji i aktivaciji  organizma, kao i dragocena pomoć u otklanjanju vratnih, leđnih, lumbalnih i nožnih tegoba.
Masaža u ritmu muzike, osim odmora, obezbedjuje i dobru zabavu, posebno za duže masažne cikluse.

Fotelja je programabilana, sa ili bez posebnog grejanja bolnih tački.

 

 
Spa centar

U okviru spotsko rekreativnog centra sa restoranom domaće kuhinje, sa letnjom baštom na jezeru i prenoćištem AKVATEN, posetioci mogu uživati u vrhunskim pogodnostima našeg Spa centra.

 

 

Kod nas vas očekuje vrhunski luksuz koji sebi možete da priuštite u relaksaciji i opuštanju.

 


 

 
Hidromasažni bazen

 

Posetiocima našeg objekta i restorana domaće kuhinje stoji na raspolaganju kompletan Spa centar, u kojem se mogu opustiti u brojnim sadržajima, među kojima je i hidromasažno kupatilo.

Osim njega, gosti se mogu relaksirati u sauni, zatvorenom bazenu sa turskim kupatilom, masirati u jednoj od masažnih fotelja, kao i uz ručnu masažu koja im stoji na raspolaganju.