AKVATEN

DOM ZA STARA LICA

ALIBUNAR

ŽELEZNIČKA 62B, 26310 Alibunar
Tel. +381 13 641 162   +381 23 561 791
Mob. +381 63 538 527

+381 64 644 00 45

www.akvaten.rs

E-mail: office@akvaten.rs

 

 

 

 

 

 

U prostranstvu Panonske nizije južnog

Banata uz magistrlni put Beograd-Vršac,

na samom ulazu u Alibunar, na Bregu,

nalazi se DOM ZA STARA LICA AKVATEN

ALIBUNAR I spotsko rekreativni centar

sa restoranom domaće kuhinje, letnjom

baštom na jezeru i prenoćištem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otvoreni bazeni

Sportsko rekreativni centar sa restoranom domaće kuhinje, letnjom baštom na jezeru i prenoćištem AKVATEN Vam u letnjem periodu omogućava da se uz prijatan ručak u našem restoranu osvežite i kupanjem u otvorenim bazenima sa hidromasažom. Za najmlađe posetioce postoji i mali bazen u kojem se oni mogu igrati a da njihov boravak u bazenčiću bude bezbedan i ugodan.

Uz otvorene bazene, u objektu se nalazi i teniski teren sa reflektorima,  kuglana BOWLING za američko kuglanje, sala za stoni tenis i bilijar, spa centar (masažne fotelje ISUZAWA, sauna, parna hidromasažna kabina, hidromasažno kupatilo,frizerski salon, zatvoreni bazen sa turskim kupatilom i ručna masaža), plava sala sa 25 mesta, restoran domaće kuhinje sa 150 mesta , svečana sala sa 300 mesta i parking sa 50 mesta.

 
Zatvoreni bazen sa turskim kupatilom

Zatvoreni bazen sa turskim kupatilom je na raspolaganju posetiocima AKVATEN-a tokom cele godine, a naročito je zanimljiv u hladnijim periodima godine kada nije moguće koristiti bazene na otvorenom.

Zatvoreni bazen se nalazi u kompleksu Spa centra,  zajedno sa masažnim foteljama, saunom, parnom kadom, hidromasažnnim kupatilom, frizerskim salonom i prostorijom za ručnu masažu.